Msmaylyn’s Blog

Just another WordPress.com weblog

.: I’m lovin’ it :. January 10, 2009

Filed under: Birthday,Family — msmaylyn @ 11:43 pm




Dd bought me this. cupcake creations. Ok i paksa dia beli kan. hahaha yela ty ty nk ape kan. I mintak la nih. Sian dia crk dr The Borders Times Square smpi ke MPH Jusco Wmaju. Memang jual kat MPH jek nih. Mana la i tahu ok. Sian ko d. Ala xpela kan korban la sket. Dapat la makan cupcakes and nugget.

Yang i suke sebab dia ada silicone baking tray tuh. Best2. Thanks sis. i really love it.🙂 Lama aku tgg hahahahha asek ty jek ko kan.

ps: xsabar ok nak wat. Tapi barang sumer xde. Malas la nak beli kan. Yang cupcakes vanilla tuh pun xabes lagik.

 

7 Responses to “.: I’m lovin’ it :.”

  1. putdianas Says:

    wah da upload😉 small matter la sis… happy coz u happy😀 wah lepas ni rajin2 la wat cupcakes 4 us huhuhuhuhu…

  2. miszrLina Says:

    wah. yg nih leh geng ngan si Anis… hehe. dia mintak kat Jojo gak…

    *nak rasa…cedap tak? huhu

  3. Bitt Says:

    wah dah macam main masak2 zaman moden…hahahhahaha…berapa hinggit alyn ek…cam best jek nanti aku project kan dengan anak aku lak..hehehhehe..mesti best nihh

  4. [-suziey-] Says:

    waa bestnye..smlm baru buat choclate moist cupscake utk sister in law..tp deco fail..kena beli buku nih la nmpknya..xpn pinjam dari u je la fotostat..hahhahaha

  5. AbahNUmmi Says:

    waa… cedapnya…. nak jugak…😛

  6. Elyn Says:

    alyn…. nnt buat byk2 post kat i bule hahahahah

  7. Siti Anis Iylia Says:

    yeayyy!alyn dh ade cupcake creations!!!hehe..tp anis x mintak kat jojo mcm kak ina ckp tu,hehe..jojo yg belikan ye =) tanpe diminta!haha..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s