Msmaylyn’s Blog

Just another WordPress.com weblog

.: Tak Tahu :. March 7, 2009

Filed under: Abnormal Me,Thots — msmaylyn @ 12:34 am

Seriously i xtahu nk update ape. Byk jek citer tp xde perasaan. Ok maybe ari nih ada perasaan sket. Sebab ada sedikit gudnews. Esok Abg said Kita gik kenduri Ganeshen (btul ke eja nih). First, nama pun Ganeshen kan xkan la kenduri, second, org tuh jmpt Abg didnt pick up the phone. hahhaa Jahat ok. Tp xtahu la pegi ke x kan.

Own gud news tdk bukan la sebab Ganeshen’s Reception. Gile ape i tetiba happy sebab dia kawen. Jupe pun xpenah. Xkan la kan. I joined TS Speaker Club ke Corner at my office. Its kinda to boost up Publib Speaking Skills. Number 1 fear i ok. I did my first presentation last 2 weeks. I brought some aid with me since i didnt prepare any presentation slides. Like our Pengetua Bakar said, “Why you need the slides? Just talk and act naturally” ok podahh la kau. hahha keji ok Pengetua Bakar is aka my manager. Sediket awkward la kan. Dia ok la. (Kata2 mengampu since maybe team mate i baca kan) hahaha. Hah bagi org yg fear factor dia bukan public speaking mmg la u kasik la topik ape bole jek mulut dia berckp. I nih? Adus…i kan sgt humble n soft spoken (penipuan tahap dewa dewi) i bole jek berckp in the meeting ke ape ke. Tp bukan I berdiri then kena ckp. Ishh..xjiwa. dh la mls nk ckp lagik. Sebab tetiba pengetua kata next session dia nk pick someone and do an impromptu talk. Demmit! muke i dh cuak2 kan ofcos la aku yg kena tuh.

Korg ada x dlm team korg, ada sorg yg korg xsuke even dia xwat pape. hahaha ada sorg pompuan nih. Asal tah dia sgt Cold. Kekdg dia mcm bagus. I xtahu la dia bgs ke x. Tp klu i kt post dia pun i bgs gak. Senang nk mampus. Lantak la dia…bosan la dia.

Owh, i xpegi pun bowling arituh diatas sebab2 tetentu. Sebabnye Rad soh i blk and temankan suami katanye. FInela, dia sejak nk kawen nih agak motivasi dan bersemngat waja bab bak suami ini. Bagus.

Long wiken mau wat pe deh…i bought Jane James’s Novel. Chick Lit. Can do la. So so. Sediket dragging. I suke citer2 rakyat kot. Kesah kesah idup. Chick Lit nih kekdg dh xleh nk layan. Paolo Coelho lak xtercapai akalku lak membaca nye. Ada suggestion?

Ok Bye. (hahaha tetiba bye sebab nk sidai kain.)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s