Msmaylyn’s Blog

Just another WordPress.com weblog

.: Ramblings for March :. March 24, 2009

Filed under: Abnormal Me,Mama,Sang Merah,Shopping,Thots,Vacations,weekends — msmaylyn @ 11:30 pm

Haha..

1) I paling xsuke if org xreply sms. Ada masalah kah? Xde credit? Ish xsuke la.

2) AF7 xbest kan? kan kan? Best lagik Tomok ( I really cant believe im saying this).

3) Staff movement really scared me. When will the truth will reveal?

4) Mileage Sang Merah , dh macam cab dh si Sang Merah. Dah la merah. Pernah ada org tahan ok si Sang Merah. Keji sungguh org itu.


5) Abg said before 35, he will buy v50 for me…promise kah?

6) Lately nih bz at Mama’s hse. Nak pasang lampu la nak renovate la nak ape la. Everyweekend gik sana. Owh sesapa mau sewa?๐Ÿ™‚

7) Pengajaran : Jangan la ejek ejek suami anda. Kelak balasan akan menimpa dengan segera. Contoh nye: Abg said dia sakit perut cirit birit. I kata dia mengada2 sahaja. Tetapi kini, suda 3kali i gik toilet ok. I mintak maaf Abg. Kamu marah dlm hati kah?

8) Pengajaran2 : Kita hendaklah berterus terang dalam apa jua situation to avoid misunderstanding and mengelakan ungkit mengukit terjadi.

9) I xsuke when i ckp “eh dah setahun dh dia kawen…cepat nye kan” tetiba ada org yg xberapa rapat berkata “kau tuh dh dekat 3tahun tp xgak pregnant” Ape mslh dia nih kan? 1st : I tahu la i kawen bile xyah nk igt2 kan. 2nd : Ko igt i xnk ke anak? Saiko la ko ni. Syuhhhhh talk to my hand please.

10) I gagal ok geografi or sejarah. While typing this entry, abg keeping asking capital city of each countries…i gagal sumer ok kecuali Indonesia and UK hah and Philipine. Korg tahu ke Kuwait nye capital city Kuwait City? Mana la aku tahu kan? Jangan belagak ok.

11) Abg ada kepandaian baru iaitu : baiki paip. Dia berjaya baiki paip kt sink dapur. Bagus keep it up. Mama tersenyum senyum tgk menantu dia berjaya. Eeiii xkuasa nk layan. Pandai azaham.

12) Jika dah beli ini,

apakah maksud nye? hehehe Merah tuh beg mama, dia xde bag kecik kata nye. Tp i suspect because beg nih kaler merah la yg dia nk beli.๐Ÿ™‚

Hehehe…beg tuh besar ok.

12 ) By the time i upload this i will be at another country.๐Ÿ™‚ hahahhaha ok i tipu.

ps : Hopefully bulan ini menjadi. Insya Allah.

 

6 Responses to “.: Ramblings for March :.”

  1. Annaster Says:

    uuuuu… mau vacation mana neh??
    jgn tinggal daku..
    gila drama queen kejap..
    hahah..
    Anyway, have fun yea masa travel nanti..

    u suka tomok kah? ayoyoyo..
    AF7 this time tak ley blah ok.. not this time pun.. everytime.. ngeh2…
    i pun fail sejarah and geog.. i dun loikee this 2 subject…

    take care yea.. kim salam kat menantu kesygn mama…
    (krail x de ari ni.. dia g mancing kat PD balik esok.. Uwaaa)

  2. Bitt Says:

    mau pigi mana pn alynn…hehehhe…wahhh azaham pandai dah baiki paip..bagus2,..aku lak dah pandai baiki mesin basuh…whkahakhakahkhaa…serius…kalo dah hidup sendiri semua benda tak penah buat jadi terror…betulkan…kat ne rumah yg nak menyewa tu???

  3. maylyn Says:

    annaster -> hahhaha…fun kah?blum tahu๐Ÿ™‚

    xde la suke tomok but i meant OIAM lagik best la dr AF7. Krail asek mancing je nih..hobi baru kah?

    bitt -> hehhe xpegi mana…mesin basuh? gile hebat ok ko..dh kawen kena la pandai2 wat sendiri klu xpandai sub con kat org lain. byr je la๐Ÿ™‚

  4. putdianas Says:

    huhuh TOMOK rules๐Ÿ˜› (Nine in my heart :)). perghh besar giler bag tu, bole muat zack dlm bag tu hahhahaha(gelak guling2).

  5. Skinny Legs Says:

    comment in general
    ——————-
    eh ada updet rupenye…tgk kat list i…ur latest entry was earth hour…igt xupdet lagi…sekali da…something wrong with my widget…

    comment to this entry
    ———————–
    waaa…mau pegi manakah kak lyn?

  6. Skinny Legs Says:

    comment in general
    ——————-
    eh ada updet rupenye…tgk kat list i…ur latest entry was earth hour…igt xupdet lagi…sekali da…something wrong with my widget…

    comment to this entry
    ———————–
    waaa…mau pegi manakah kak lyn?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s