Msmaylyn’s Blog

Just another WordPress.com weblog

.: Wedding Pressie :. March 25, 2009

Filed under: Friends,Wedding — msmaylyn @ 10:03 pm

A few days ago, we all mencari our wedding presents yang tak berpakai lagik. Electrical goods la. Takut nanti barang tuh sumer rosak lak kan. Kebanyakan we all dh pakai la. Dapat 2 rice cookers, 5 or 6 toasters and sandwich maker, 3 or 4 coffee maker, a few table lamps. Nih xtermasuk yg kaca kaca sumer la.

Then since kt rumah kepong xde coffee maker, and abg suke brewed coffee so igt nak bukak la 1 sebab kt rumah sini dah bukak 1 kan. Tetiba bukak yg ini, dari mereke rupanye🙂 I thot yg lagi satu mereke bagi.


Masa nih mereke tidak kawen lagik🙂. But dari nikah-sanding kt rumah-dinner reception smpi la majlis bertandang dorg ada. Hehehe. Thank You guys. Thank you Krail & Timi.

ps: Mak sure dh try pakai nescafe dh sebab minuman rasmi dia adalah nescafe🙂

 

2 Responses to “.: Wedding Pressie :.”

  1. Annaster Says:

    u,
    kitaorg kasi apa? coffee maker ekk?
    hahahah

  2. Elyn Says:

    akak nyer pun melambak…. duk lam store tggu ade umah sendiri br nk pakai!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s