Msmaylyn’s Blog

Just another WordPress.com weblog

.: Aktiviti di Malam Jumaat :. April 7, 2009

Filed under: Abnormal Me,Hubby,weekends — msmaylyn @ 9:32 pm

Err ke Malam Sabtu? Kalau hari jumaat then malam, kita panggil Malam Jumaat ke Malam Sabtu? Konpius deh. Tak kesah la. Balik keje itu, berehat sebentar then pegi ke tempat kesukaan kami sejak kanak kanak. Tak lain dah tak bukan ofcourse la Jusco Wangsa Maju. Tiada ape pun di sana. Tetapi choice hanya la dua antara JWM (gile kau siap ada nama pendek🙂 ) or Carrefour Wangsa Maju. Carrefour lagik la bosan nak kojol kan so sudah pasti I akan memilih JWM. Eh dulu dulu JWM ini hebat ok, dr sentul setiap sabtu akan pergi ke sana. Tah mengapa. Tidak di lupakan, I melihat ala ala Mini Konsert 4u2c. Gile gempak kan? Ish pathetic bile di pikir2 kan. 7 org penyanyi memakai baju dan jeans over size serta rantai cd…APEKAH??? Xpe. Kesah Silam. Ala korg sengih2 korg pun suke kan. Sila jgn tipu ok.

Hah..gik sana ofcourse la memcari hadiah si raducaca and also hadiah lucky draw family day nnt. Pembelian sgt berbaloi. I suke hadiah yg i kasik kt rad. Ok sedeket cacat puji hadiah sendiri. And kepada family ku sesapa yg dpt hadiah i sure korg suke🙂 hahaha Serious ok korg suke. (Macam i paksa korg suke).

Then abg wanted to eat Yong Tau Foo since itu sahaja makanan yg best di fudcourt itu. Si isteri sudah tentu tamak mahu membeli Taka Tao perisa optopus. After makan2 pergi membeli buah buahan untuk di buat juice. Kata nak berjimat dan mengamalkan makanan yg sehat.

Balik balik je sang suami trus membuka Fruit Mixer hadiah lucky draw family day tahun lps. Wat Apple Juice. Fuhhh sangat layan. I xwat pape pun. Sumer abg yg wat. Sebab masa ini kata tengah bersedih. ecece sedih konon.

Sgt pekat, half glass of apple juice kamu kena tambah half glass of water. Kalau tidak, buruk padan nye si tekak kamu. Tp saya suke. Asek berulang sahaja minum. Abg wat ngan penuh kasih sayang la i rasa. Kan Abg kan kan?

Owh, lupa actually besides apple and orange, we all beli durians. Yang murah2 itu. 6 packets only rm10 kot. Tak igt dh. Makan sampai lebam. Nekad nak abes kan since mama xmakan durian so nak hapus kan bahan bukti.🙂

ps: Owh malam tadi ke malam semalam? Ok i ada masalah ngan semalam semalam malam malam hari hari ini. Abg wat orange juice pula. Gile seperti di perah dari ladang ok.

 

4 Responses to “.: Aktiviti di Malam Jumaat :.”

  1. putdianas Says:

    owh patut la xonl9 mlm tu. so xde member nk kutuk2 OIAM mlm tu huhuhu😛 ape2 pon Tomok rawks da show😀

    VOTE NINE To 32333😛

  2. maylyn Says:

    hahaha tomok tomok…wes asal si amylea tuh mcm ala ala pengsan bile rizu kena kuar??poyo ah…gile kau vote nine…xmemberansangkan langsung

  3. Elyn Says:

    wow byk nyer uall beli durian!! pastu pandai plak beli dh siap kopek huhuhuh very the cleber!!! gegege

  4. maylyn Says:

    elyn -> xde sapa nk kopek ok…pisau yg besar pun xde kt rumah🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s