Msmaylyn’s Blog

Just another WordPress.com weblog

.: Bertukar!! :. April 15, 2009

Filed under: Abnormal Me,AnA,etc,Family,Trip,Vacations — msmaylyn @ 10:45 pm

Ada org itu tukar keje kali ke 9. Nasib baik bukan 9 kali dlm setahun🙂. Bukan sahaja tukar keje. Blog nye pun sudah masuk yg ke3. Xpe murah rezeki la ye abg. Boleh i berbelanje nk gile. hahhahaha kasik mak mentua sentap.🙂 xkan nk sentap kan? Menantu kesayangan.

Friday ini, upacara hari keluarga akan bermula. I sgt xsabar ok. Sebab dh lama xjalan2. Lagipun nih xpernah pegi A Famosa Resort tuh. Pernah la dulu, masa opis mama wat family day. Tapi masa tuh resort xde lagik. This is would be the last Family day for our family. Tapi xtahu la tahun depan ada lagi ke x. Rasa mcm ada..kan D?

I amek cuti sampai Monday since abg needs to settle a few things before masuk keje baru. Eleh actually xde menda pun nak buat. Saje create alasan.


Nih si dia punye. I nak low cut kaler merah tetapi di One Utama tiada size. Pegi la tgk kan kt KLCC. Opis i jauh. Please ah abg..🙂 Kaler merah low cut UK size 6. Terima Kasih ye.🙂

ps: Kazen2 ku, sudah kah kamu membeli hadiah lucky draw?
ps2: Sapa mau kasi Harry Potter Boxset 1-7? Rad, kau janji seketol. Lagi 6 ketol? Sapa volunteer? Meh laa. Syu xyah dulu. nanti aku mintak lain eh.🙂

 

5 Responses to “.: Bertukar!! :.”

  1. azaham Says:

    giler kentang lawanya kasut tuh! terasa sgt lah punk not death nyer biler menyarung sepatu baru ku itu… mesti gi taman buaya, semua bebudak punk jeling jeling jer

    baru sekarang dpt beli pakai duit sendiri, skolah dulu pakai bata north-star jer

    p/s: all-star matchingkan dgn baju ala2 faizal tahir mmg mengancam, huhuhu…

  2. Elyn Says:

    hahahha azaham ko kutuk bini ko ke tu???

    pergh alyn kasut mmg cun!!

  3. UmmiKhayra Says:

    Nini belum beli lagi hadiah lucky draw… nk beli apa ek? kak alyn nk apa? mana tau hadiah i dpt kat kak alyn… hehehehhehe

    Abg azaham tukar keje lagi ke? hahahahhaha dasat2…

  4. putdianas Says:

    huhuhu tah le mcm ade je lg family day. xpe just wait n c k😛 pergh cantek nye kasut br org tu… erm kaklin bolekah dd order kasut gk kt laki kaklin? huhuhu… erm hope azaham happy dgn keje br ek, sure terbaik lah (ayat amik ati mane la tau nk belikan dd kasut tu gk :P).

  5. maylyn Says:

    azaham -> ishhh balik balik faizal tahir…tolong la carik kehidupan (owh lupa melayu dh xpaham kan? get a life ok hahhahahha)

    elyn -> itu bukan kutuk tuh klu kutuk lagik best🙂

    ummikhayra -> maybe i perasaan hadiah i best kot…sempatke nk beli? hahaha

    putdianas -> kau nak order, order jek…sebab aku kan xpegi, dia sahaja…fuh jeles i


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s